Postgraus i Cursos per a professionals de la psicologia

A Dendros fa més de quinze anys que oferim formació vivencial tant de forma presencial com online.

Al llarg dels anys, ens han definit com “els psicòlegs dels psicòlegs” per haver acompanyat molts companys de professió en el recorregut terapèutic i formatiu.

La nostra característica és ajudar el psicòleg que s’està formant a experimentar cadascuna de les tècniques que oferim als nostres pacients perquè puguin desenvolupar una pràctica professional des de la transparència, la connexió emocional i la responsabilitat a acompanyar les persones que acudeixen a la consulta.

Dins la proposta formativa per a professionals, ens hem especialitzat a supervisar tant de forma individual com de forma grupal els casos desenvolupats per altres psicòlegs, amb la finalitat de guiar-los per aconseguir la millor manera d’acompanyar el pacient en la resolució de la seva demanda.

D’altra banda, oferim també als pacients la mateixa experiència en una proposta de cursos grupals, complementaris al procés terapèutic, per aprofundir en els temes tractats en teràpia: autoestima i assertivitat, dependència emocional, intel·ligència emocional, comunicació a la parella, tècniques de relaxació, teràpies de grup…

“Digues-me i ho oblido, ensenya’m i ho recordo, involucra’m i ho aprenc”

Benjamin Franklin

cursos y formaciones psicologia

Aquestes són les nostres opcions disponibles de postgraus i cursos de psicologia

Curs monogràfic en teràpia sexual Dendros 2022

Curs monogràfic en teràpia de parella Dendros 2022

Postgrau en Teràpia Integradora Dendros: Tècniques terapèutiques – 14ª Edició – 2023

Tallers de creixement personal

Tallers per a professionals

I també…

Grups de supervisió

Rellena el siguiente formulario y te responderemos lo antes posible.