PRÀCTICUM PER TERAPEUTES NOVELLS

OBJECTIUS DEL CURS

Aquest curs està dirigit a psicòlegs s i / o estudiants d’últim curs de psicologia que vulguin aprofundir i conèixer tècniques de diferents enfocaments epistemològics.

OBJECTIUS

En Dendros hem comprovat que la Psicoteràpia Integradora és més útil per aconseguir els objectius terapèutics. Les tècniques utilitzades en Psicoteràpia són un mitjà, UN RECURS per ajudar la persona a canviar o transformar la seva relació amb si mateixa, amb les altres persones, amb el que l’envolta i amb la seva història.

 

PROGRAMA

Consta de cinc sessions pràctiques dedicades a marcs teòrics diferents. Cada alumne experimentarà cada tècnica de forma vivencial.

 

PROFESSORAT

Eva Aguilar Moreno. PsicÒloga Col·legiada nº13.107

Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster Teràpia Cognitiu Social, impartit per la Universitat de Barcelona. Màster en Teràpia Sexual i de Parella impartit per la Universitat de Barcelona i l’Institut Gomà. Postgrau en Psicoteràpia Integradora Dendros, impartit per Centre de Psicologia Dendros .. Màster en Neurolingüística i enfocaments ericksonianos, per Cetebreu (Centre de Teràpia Breu de Barcelona). Màster en Ecologia Emocional, per la Fundació Àmbit. programa de formació en regulació afectiva, afecció i trauma. Nivell I (desregulació afectiva, defenses de supervivència i memòria traumàtica) per Sensoriomotor Psychoterapy Institute, i més de 800 hores en seminaris i tallers de l’àmbit de la psicologia.

N

DATA I HORARI

 

N

FORMAT

MODALITAT ONLINE

N

PREU

 

INFORMACIÓ I MATRÍCULA

Dendros – Centre de Psicología.
Diputació 185, entlo 1ª – 08011
93 451 01 12 – 636 911 270 (info@dendros.cat)

Omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

Mitjançant l'enviament del formulari, accepta l'Avís legal i Protecció de dades *