Taller – Anàlisi transaccional pel treball en parelles

taller análisi transaccional parelles

INTRODUCCIÓ

Aquest taller està dirigit a professionals de la psicologia i/o medicina, això com estudiants en el seu darrer curs d’ambdues disciplines.

L’anàlisi Transaccional és una escola de psicoterapia humanista nascuda als anys 50 als EEUU, la filosofia de la qual es basa en el “jo sóc OK – tu ets OK”. En aquesta escola el terapeuta dirigeix la seva mirada cap allò intrapersonal; és a dir, en els processos que tenen lloc a l’interior de les persones, i també cap als aspectes interpersonals, és a dir; la comunicació i la relació entre les persones. En aquesta escola ambdós aspectes tenen la mateixa importància. La paraula ‘Transaccional’ fa referència precisament als aspectes relatius a la comunicació i a l’intercanvi emocional entre persones, a més del succeeix a l’interior d’un mateix.

Molts dels conceptes de l’Anàlisi Transaccional són útils pel treball en parelles, tant si es tracta d’una teràpia de parella pròpiament, com si es fa referència a la teràpia individual en què el pacient arriba amb problemes de parella. L’AT neix com una teràpia de grup, motiu pel qual és especialment efectiva per a tot allò que faci referència a les relacions humanes.

OBJECTIUS

En aquest taller arribarem a:

  • Conèixer el concepte de parella sana des de l’enfocament de l’AT.
  • Aprendre eines de l’AT que són imprescindibles pel treball en parella o sobre la parella.

PROGRAMA

  • Conceptes bàsics de l’AT aplicats a la terapia de parella
  • Les etapes evolutives de la parella
  • Les 3 etapes de la terapia de parella transaccional
  • Tècniques utilitzades en terapia de parella transaccional
  • Exercicis vivencials.

IMPARTEIX

Rossana Marenzi -Psicòloga – Nº Col. 23948

Llicenciada en Psicologia per la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED). Llicenciada en Lletres i Filosofia per l’Università di Bergamo. Màster en Psicologia General Sanitaria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Anàlisis Transaccional Integratiu per l’Institut Eric Berne. Postgrau en Terapia integradora Dendros. Postgrau en Terapia de parella Dendros.

N

DATA I HORARI

02 de abril de 2022.
De 10h a 14h.

N

MODALITAT

Vivencial online.
La sessió serà gravada i els assistents tindran accés al seu visionat en diferit durant 15 dies a partir del moment de la seva publicació

N

PREU

100€

INFORMACIÓ i MATRÍCULA

Dendros – Centre de Psicología.
Diputació 185, entlo 1ª – 08011
93 451 01 12 – 636 911 270 (info@dendros.cat)

Rellena el siguiente formulario y te responderemos lo antes posible.