Treballar amb ninots en teràpia

Taller treballar amb ninots a teràpia

INTRODUCCIÓ

Els ninots són una eina simbòlica, amb ells representem de forma metafòria i visual. Es solen associar a la teràpia infantil, ja que és habitual utilitzar el joc amb diferents objectius, però no és exclusiu d’aquella modalitat. L’eina dels ninots és molt versàtil i pot utilitzar-se tant com a procediment d’avaluació com d’intervenció. Moltes tècniques terapèutiques de diferents enfocaments poden veure’s facilitades a través d’aquest recurs.

Es recomana disposar de ninots tipus playmobil però no és indispensable per a la formació.

OBJETIUS

Objectius del curs: Donar a conèIxer una eina simbòlica i versàtil que ens permet arribar a interpretacions descriptives i a significats. És una forma d’ampliar la visió de la realitat. S’indueix un processament de la informació que activa l’hemisferi dret i així, la càrrega emocional de les imatges, enlloc de la part més racional.

Els alumnes aprendran i experimentaran diferents aplicacions d’aquest recurs terapèutic, així com indicacions útils a nivell teòrico-pràctic per a la seva implementació en teràpia.

 

 

  • Beneficis d’utilitzar els ninots.
  • Regles bàsiques per a treballar amb ninots
  • Diferents utilitats d’ús.
  • Altres eines equivalents.
  • Actituds i habilitats del professional.
  • Exemples de casos.

PROFESSORAT

Vanesa Fernández Ungría – Psicòloga – Nº Col. 24561

Màster en Sexologia Clínica (UdG) i Postgrau en Teràpia Integradora Dendros. Postgrau en Teràpia de parella UdG i múltiples formacions complementàries.

 

N

DATA I HORARI

7 de maig de 2022.
De 10h a 14h.

N

MODALITAT

Vivencial online.

La sessió serà enregistrada i els assistents tindràn accés al seu visionat en diferit durant 15 dies a partir del moment de publicació.

N

PREU

100€

INFORMACIÓ Y MATRÍCULA

Escriu-nos a info@dendros.cat o emplena el formulari de contacte de la nostra web.

Rellena el siguiente formulario y te responderemos lo antes posible.