Psicologia infantil

L’aplicació del mètode Dendros en la psicologia infantil-juvenil es basa en:

 Primera visita amb els pares. En aquesta primera trobada recollim la demanda de la família mitjançant dades personals, familiars i escolars de cada nen / a o adolescent. Aprofitem el moment per explicar el funcionament i metodologia de centre i com ho adaptarem a cada cas en particular.

 Intervenció terapèutica amb el nen / a o adolescent. Les sessions inicials se centren en establir un bon vincle terapèutic perquè el nen / a o adolescent pugui expressar les seves dificultats i emocions.

Seguiment i / o pautes als pares. Es manté un contacte recíproc d’intercanvis d’informació amb la finalitat de poder establir una atenció més individualitzada i precisa. També es poden oferir recomanació de pautes poder intervenir des de casa i poder anar en una mateixa línia de treball.

Coordinació amb l’escola i / o altres centres d’interès. En cas que apareguin dificultats a l’escola o altres àmbits es poden realitzar coordinacions per obtenir una visió global de les dificultats de cada nen / a-adolescent.

Terapias infantiles

Omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.2