Coaching

“Soc l'amo del meu destí, soc el capità de la meva ànima" Nelson Mandela

coaching

 

El Coaching que realitzem a Dendros, no respon a modes i és aplicable a qualsevol àrea, tant personal, professional i/o situat als diferents rols que tenim com a persones.

Un procés de Coaching, contribuirà a connectar amb el teu potencial i t'ajudarà a salvar obstacles i pors, et tornarà la confiança en tu mateix i t'elevarà la autoestima, per que des de la teva llibertat personal decideixis cap a on anar i per que duràs a terme una acció determinada.

El procés de Coaching, capacitarà i entrenarà el teu lideratge personal. Aixó et permetrà fer l'itinerari adequat per aconseguir els teus objectius. Per això és tan útil en qualsevol etapa vital o de canvi començar aquest procés ja que et situarà en el futur permetent-te arribar a ell i gaudint del mateix.

A Dendros, et convidem a que coneguis aquesta metodologia, de la mà de professionals amb titulació universitària que t'explicaran per que et pot ser de gran utilitat el teu propi procés i com traçar el camí per aconseguir els reptes i il·lusions.