Teràpia corporal

“Mens sana en corpore sano” Juvenal, Sátira x, 356 – Una ment sana a un cos sa

teràpia corporal

 

Dins de la particularitat del Centre Dendros i la seva proposta de tractament multidisciplinar, la Teràpia Corporal és una eina més per recolzar les persones en el seu procés.

Està basada en tècniques de respiració circular i connectada, amb les que tenir consciència del propi cos i así millorar la comunicació amb ell.

Molt útil i beneficiosa per a casos d'estrès, ansietat, atacs de pànic, problemes de son, somatització i molèsties físiques.

A Dendros combinem la teràpia psicològica amb Respiració Integrativa per oferit-te un tractament complert que va des de la ment al cos i des de el cos a la ment.

Gràcies a aquesta combinació aprendràs a identificar les teves emocions, a gestionar-les des de el teu cos i a confiar plenament en la teva capacitat corporal.

És una eina molt potent també per aprendre a escoltar els senyals del cos, tècniques de descans i de millora de la projecció de la imatge.

L'objectiu d'aquesta teràpia és incloure la part física en el procés terapèutic com una eina de creixement i desenvolupament personal.