Teràpia de parella

"L'amor de parella sa és acompanyar a l'altre a la retrobada amb si mateix" Alfredo Canevaro

terapia de pareja1

 

Totes les parelles passen per moments de dificultat que en ocasions s'allarguen en el temps: falta de comunicació, de valors en comú, problemes sexuals, dificultat a resoldre els conflictes, diferencies a la criança dels fills...Tot això pot provocar malestar i patiment i fins hi tot pot portar a plantejar-se una ruptura.

Si estàs vivint alguna d'aquestes situacions acudir a teràpia de parella pot ajudar-te a superar aquest moment de crisi.

Després d'una valoració per part del terapeuta dels factors que estan provocant i mantenint el malestar, a Dendros plantegem intervencions amb l'objectiu de aprendre noves eines de comunicació, altres formes de negociar, estratègies diferents per resoldre els conflictes, tasques per millorar la intimitat i satisfacció sexual.

El nostre objectiu és acompanyar a la parella a trobar una forma de relacionar-se més sana i constructiva, restablint així un nou equilibri a la relació.

Si creus que necessiteu ajuda per posar en ordre els vostres conflictes o millorar la vostra comunicació, poseu-vos en contacte amb nosaltres:

    Omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

    *Camps obligatoris