Tècnica d’Estimulació Bilateral Bakaikoa Tebb®

INTRODUCCIÓ

La majoria de les persones viuen situacions potencialment traumàtiques al llarg de la seva vida. En algunes ocasions es disposa de recursos d’afrontament que permeten integrar la vivència com una experiència vital més; però en d’altres ocasions la experiència supera la capacitat d’assimilació del nostre organisme i és aleshores quan apareix un desequilibri en el funcionament del sistema nerviós que impedeix la integració de la experiència, afavorint l’aparició de simptomatologia diversa relacionada amb l’estrès post-traumàtic, així com d’altres entitats subclíniques.

Aquest desequilibri fomenta el manteniment del record d’un estat alterat que pot ser activat per estímuls externs i interns de diferent tipus. Quan s’aplica l’estimulació bilateral es posa en marxa un estat fisiològic que facilita un processament adequat de la informació per a la integració de la experiència.

La Tècnica d’Estimulació Bilateral Bakaikoa és una tècnica amb base neurofisiològica que promou el re-processament de les experiències vitals difícils per a que puguin ser integrades i convertir-se en informació de caràcter útil per a la persona en context en lloc de suposar una font de malestar per aquesta.

 

 

  • El trauma psicològic i el seu impacte a nivell neurofisiològic. Implicacions en el tractament.
  • Fonamentació teòrica de la TEBB.
  • Usos i contraindicacions.
  • Aplicació en sessions presencials i sessions online.
  • Demostració de l’aplicació de la tècnica.
  • Pràctiques dels participants.

IMPARTEIX

IMPARTEIX
Mariona Xaubet Caralt -Psicòloga – Nº Col. 22352

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster en Psicologia General Sanitaria UOC-UdG. Postgrau en Terapia Integradora Dendros i Curs Monogràfic en Terapia de Parella Dendros. Nivell I i II en EMDR. Nivell I en Psicoterapia Sensoriomotriu per a la Intervenció en Trauma i actualment cursant Nivell II per a la Intervenció en Ferides del Desenvolupament. Formació avançada en Trauma Complex i Dissociació amb Janina Fisher i formació avançada en trauma, aferrament i dissociació des de l’abordatge EMDR.

N

DATA I HORARI

11 de juny de 2022.
De 10h a 14h i de 15:30h a 19:30h

N

MODALITAT

Vivencial online.
La sessió serà gravada i els assistents tindran accés al seu visionat en diferit durant 15 dies a partir del moment de la seva publicació.

N

PREU

150€

INFORMACIÓ I MATRÍCULA

Dendros – Centre de Psicología.
Diputació 185, entlo 1ª – 08011
93 451 01 12 – 636 911 270 (info@dendros.cat)

Rellena el siguiente formulario y te responderemos lo antes posible.