Teràpia individual

A Dendros oferim teràpia individual per a adults i adolescents.

Utilitzem eines terapèutiques que t’ajudaran a comprendre i treballar envers la resolució del moment de dificultat el que et trobes i, d’aquesta forma, assolir una millor qualitat de vida i presa de decisions.

Som psicoterapeutes especialistes en el tractament d’ansietat, depressió, crisis vitals, fòbies, problemes d’autoestima i psicòlegs experts en el tractament de la dependència emocional, procés de dol, ruptura de la relació de parella, dificultats o problemes en les relacions personals.

L’objectiu de la teràpia individual és acompanyar-te a la resolució de la dificultat o malestar que estiguis experimentant i restaurar el teu equilibri emocional trobant la congruència interna.

Tractament de la depressió

La Depressió és un dels trastorns psicològics més comuns a la nostra societat . Qualsevol persona pot ser víctima d’una depressió en qualsevol moment de la seva vida, molts cops encara que “res especialment greu” hagi succeït al seu voltant.

A la Depressió és important començar a treballar a nivell psicoterapèutic el més aviat possible, per poder anar desgranant totes aquelles coses que estan fent que et sentis trist, desmotivat, sense fer les coses que t’agradaven…

Millora la teva autoestima

Quan ens falla l’autoestima ens sentim poca cosa. Sentim que no som persones valides per fer el que fem, per tenir les relacions que tenim, per dir el que voldríem dir.

Potser et sentis sempre inferior als altres, potser sentis que les teves opinions no tenen tanta importància com les de les altres persones, potser et costi dir que NO i per això sempre treballes més que els altres, o fas coses que en realitat no et ve de gust fer …

A través de la teràpia psicològica podem ajudar-te a que quan et vegis al mirall vegis una imatge gran, completa, lluminosa i, sobretot, agradable.

Tractament de les fòbies

Les fòbies no són un simple por. Les fòbies paralitzen la persona davant d’allò que li fa por, ja sigui aquesta por “real” o no.

 Si sents que hi ha una por que et paralitza i que t’impedeix fer alguna cosa que et ve de gust, si saps que aquesta por està fora de la raó, que no hauria d’haver cap motiu pel qual témer a allò que et fa por, potser és el moment d’iniciar un tractament psicoterapèutic per començar a lluitar contra aquest fantasma a què tant tems.

Omple el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.2