El sentit de la teva història vital

el sentido de tu historia vital

INTRODUCCIÓ

“Els nostres records en fan qui som, però alguns d’aquests records poden fer-nos la vida molt difícil”, diu la neurobiòliga Courtney Miller. La memòria és un procés que ens permet guardar i recuperar la informació que precessem en el nosrte dia a dia. Del seu funcionament òptim dependrà en gran part la nostra existència i la nostra forma de ser.

El SENTIT DE LA TEVA HISTÒRIA VITAL és una tècnica molt útil i a la vegada molt cuidadora, amorosa i que no re-traumatitza. És una pràctica que ajuda a crear noves pautes, habilitats i cicatritzar històries del passat no resoltes. Es tracta d’una eina que connecta amb els recursos positius de la persona i ajuda a donar un significat a les situacions traumàtiques, reparant-les i integrant-les des d’un treball d’imaginació activa.

S’accedeix als recurs origen de forma espontània. Es el propi cervell el que crea la connexió partint d’una situació actual que estigui provocant activació emocional.

Es treballa amb el record que sorgeix, ajudant a aquell nen, adolescent o “jo més jove” a cobrir les necessitats que hi va haver en el seu moment i que en el passat no va ser possible. El pacient entén de forma profunda i corporal que aquesta vivència forma part del passat i ja no té més poder sobre ell.

La tècnica “EL SENTIT DE LA TEVA HISTÒRIA VITAL” contribueix a canviar patrons neuronals creant noves connexions que segueixen estables a través del temps; és a dir, el canvi és estable.

La integració consisteix en el procés de configuració i reconfiguració. Quan les diferents parts del cervell col·laboren, les connexions es fan més potents i les funcions resulten més harmonioses.

Taller dirigit a llicentiats/graduats en psicologia i/o medicina. S’acceptaràn també alumnes de l’últim curs d’aquestes disciplines.

PROGRAMA

  • El trauma psicològic i el seu impacte a nivell corporal.
  • Explicació de la tècnica de “Protocol de Naixement”.
  • Explicació de la tècnica “Rescats”.
  • Usos i contraindicacions.
  • Demostració d’apliació de la tècnica.
  • Pràctiques dels participants.

PROFESSORAT

Dra. Laura Contino. Psicóloga colegiada nº 13.398
Directora del Centre de Psicologia Dendros. Doctora en Psicologia Clí´nica i de les Relacions Interpersonals, Màster en Teràpia Sexual i de Parella per la Universitat de Barcelona. Psicòloga General Sanitària. Acreditació EuroPsy d’Especialista en Psicoteràpia.

Eva Aguilar. Psicòloga Col·legiada nº13.107
Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Màster en Teràpia Cognitivo Social i Màster en Teràpia Sexual i de Parella, ambdós per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Psicoteràpia Integradora Dendros. Màster en Programació Neurolingüística (PNL) per Cetebreu. Màster en Ecologia Emocional per la Fundació Àmbit. Nivell 1 en Psicoteràpia Sensoriomotriu per a la intervenció en trauma i Nivell II per a la intervenció en ferides del desenvolupament.

N

DATA I HORARI

20 d’abril del 2024
De 10h a 14h i de 15:30 a 19:30h

N

MODALITAT

Online en directe. Els assistents podran veure la gravació en diferit durant 30 dies.

N

PREU

200€

INFORMACIÓ I MATRÍCULA

Dendros – Centre de Psicología.
Diputació 185, entlo 1ª – 08011
93 451 01 12 – 636 911 270 (info@dendros.cat)

Rellena el siguiente formulario y te responderemos lo antes posible.