Taller d’intel·ligència emocional

Taller d'intel·ligència emocional

Les nostres emocions són una font d’informació indispensable per a la nostra supervivència i per al nostre desenvolupament. Suposen una brúixola interna que ens orienta en el nostre món personal i relacional, però precisen de la integració amb la funció reflexiva per a la seva regulació, el que ens permet orientar aquella informació cap a la mobilització de recursos per a aconseguir el nostre benestar.

La intel·ligència emocional és un conjunt d’habilitat socials que permeten a l’individu aconseguir una millor qualitat de vida.

La finalitat d’aquest taller és conèixer cada habilitat, prendre consciència del nivell de desenvolupament que tenim i aprendre tècniques per a potenciar cada una d’elles, així com eines útils per a transitar i gestionar les emocions de forma que puguin contribuir al nostre desenvolupament socioemocional.

PROFESSORAT

Mariona Xaubet Caralt – Psicòloga – Nº Col. 22352
Llicenciada en Psicologia per la UOC. Màster en Psicologia General Sanitària UOC-UdG. Postgrau en Teràpia Integradora Dendros i Curs Monogràfic en Teràpia de Parella Dendros. EMDR Nivell I i II; Formació avançada en EMDR per a la intervenció en trauma complex, aferrament i dissociació i en desregulació emocional greu. Psicoterapia Sensoriomotriu Nivell I per a la intervenció en trauma i Nivell II per a la intervenció en aferrament; Formació avançada en Psicoterapia Sensoriomotriu aplicada a trauma complex i dissociació amb Janina Fisher.

N

DATA I HORARI

Dissabte 10 de juny de 2023.
De 10h a 14h i de 15:30h a 18:30h.

N

MODALITAT

Presencial.

N

PREU

150€

INFORMACIÓ I MATRICULA

Dendros – Centre de Psicología.
Diputació 185, entlo 1ª – 08011
93 451 01 12 – 636 911 270 (info@dendros.cat)

 

Rellena el siguiente formulario y te responderemos lo antes posible.